Eksternt markedskontor

Markedskontor – når du trenger det

Vil du gjøre endringer på en webside, eller publisere innhold og bilder? Opprette en Google Business side? Bytte bilde i en annonse?

Enkelte oppgaver er det billigere å sette bort. Vi hjelper deg med markedsoppgaver som du ikke har tid eller kompetanse til å utføre selv. Vi ønsker alle å være superhelter, men noen oppgaver er det mer kosteffektivt at andre utfører.

Tenk på oss som markedskoordinatoren du gjerne skulle hatt på kontoret ved siden av, helt uten forpliktelsene som følger en fast ansettelse. Vi er kun en telefon, e-post eller chatmelding unna.

Escens- ditt eksterne markedskontor for websider og digital markedsføring

Websiden din

Trenger du å legge ut en artikkel, endre et bilde, eller endre innstillinger på siden? 

Vedlikeholde WordPress

Escens tilbyr serviceavtale på oppdatering, sikkerhet og backup av WordPress-sider. Denne avtalen gjør deg trygg på at websiden har et godt forsvar mot hackere, og du vil få mulighet til å «skru tiden tilbake» om noe går galt.

Les mer om vedlikeholdspakker

Facebook

Vi kan hjelpe deg i gang med Facebook og annonsering

Webhotell og domene

Skal du ha en ny webside, og ønsker å lage en selv? Vet du ikke helt hvor du skal begynne? Vi kan hjelpe deg med å bestille webhotell og domene, samt å sette begge deler riktig opp. Om ønskelig kan Vi også installere WordPress for deg. 

Google Business

Er bedriften din synlig på Google? Hvilken informasjon dukker opp når man søker?

Endring av trykksaker, PDF-er og lignende

Vi kan gjøre endringer på trykksakene dine. Skal du endre navn og adresse på et visittkort? Justere en tidligere annonse? Rette en skriveleif? Send det over, så jeg ordner jeg det for deg.