Websiden din. Ro i sjelen.

La oss ta vare på siden din, så slipper du å tenke på det

Det er viktig å ta vare på WordPress-siden sin. Du har lagt mye arbeid i den, og det ville vært ille å miste alt grunnet manglende vedlikehold. Vi ordner med de tekniske tingene som må gjøres. Det er lett å glemme de «kjedelige tingene», og med en vedlikeholdsavtale vet du at siden din er trygg uansett hva som skulle skje.

Du kan også få hjelp til å få websiden din raskere, sikrere og mer søkemotorvennlig. I tillegg til at vi tar vare på det tekniske, kan vi sette av litt tid hver måned til spørsmål og hjelp med små endringer på siden.

Vi har tre pakker å velge mellom. De passer for alt fra den selvstendige, til deg som har lyst på mye hjelp.
Trenger du ekstra hjelp? Vi tilbyr også markedstjenester.

Standard
kr 590/mnd

* Dette er den minste pakken du kan velge hvis du bruker Woocommerce

Utvidet
kr 990/mnd

Vedlikeholdsrapport for WordPress
Forside vedlikeholdsrapport for WordPress

Månedlig rapport

Den 1. i hver måned sender vi deg en rapport med informasjon om det som har blitt gjort på siden den siste måneden. Hva som er inkludert i rapporten avhenger av hvilken pakke du har valgt. Eksempler på innhold i rapporten er:

  • Antall oppdateringer
  • Antall sikkerhetskopier
  • Oppetid
  • Sikkerhetssjekk
  • Ytelse
  • Google Analytics rapport (trafikk til websiden, krever at vi er lagt til som bruker i Google Analytics som administrator)
  • SEO rangering
  • Nettbutikk salgsstatistikk

Backup

Daglig backup sikrer at du ikke mister websiden din om noe går galt.

Det er mange punkter som kan feile, blant annet ved at siden blir hacket, du gjør noe feil og ikke klarer å rette det opp, eller ved oppdatering av utvidelser, tema og plattform. Har du én utdatert utvidelse, kan det føre til konflikter i koden som gir feil på websiden din. WordPress er verdens mest populære CMS, og det fører dessverre også til at det er verdens mest populære plattform å hacke. Selv om du har en liten og «ubetydelig» side, kan bot-er finne siden din og gjøre ulike ting for å ødelegge den.

Vi bruker en ekstern tjeneste til å ta backup av siden din. Dette har flere fordeler. Skulle noe skje med filene på webserveren, har vi alltid en komplett sikkerhetskopi av nettsiden. Sikkerhetskopieringen er inkrementell, det vil si at den kun bruker ressurser på å ta backup av det som har endret seg siden forrige sikkerhetskopiering.

Skulle noe skje med siden, kan vi gjenopprette til det tidspunktet du husker at siden fungerte riktig. Har du en side med høy aktivitet, anbefaler vi å sikkerhetskopiere oftere enn én gang døgnet. Vi tar vare på sikkerhetskopier i 90 dager.

Oppdateringer

For å sikre at WordPress kjører optimalt og sikkert må utvidelser, temaer og plattform oppdateres jevnlig. Vi oppdaterer alt for deg 1 gang i uken.

Oppetid

Få beskjed om siden er utilgjengelig for besøkende. Hvert 5. minutt sjekkes websiden din for å se om den er tilgjengelig. Hvis siden «er nede», venter vi 20 minutter for å se om problemet har løst seg. Er den fortsatt utilgjengelig, sendes det varsel til deg på e-post eller sms om du har vedlikeholdspakke «Mini». Har du vedlikeholdspakke «Standard» eller «Utvidet», sendes varselet til oss. I de to største pakkene går vi inn og sjekker/retter feilen. Er det en stor jobb, tar vi kontakt.

Sikkerhetssjekk

Vi kjører en sikkerhetsskanning med integritetsovervåking og skanning av skadelig programvare av nettstedet ditt. Sikkerhetssjekken skanner sidene på nettstedet ditt og sammenligner koden med kunnskapsbasen for kjent skadelig programvare. Den rapporterer nettstedsfeil og utdatert programvare. Skanningen sjekker også om siden din har havnet på en svarteliste på nettet. Denne sjekken blir utført via tjenester som Google Safe Browsing, Norton Safe Web, ESET, etc.

Ytelse

Er siden din rask nok, eller kan den forbedres? Brukere forventer en side som laster raskt, og Google gir raske sider bedre plassering i søkeresultatene. Vi foretar en ukentlig sjekk av sidens hastighet med analyser fra Google PageSpeed ​​​​og Yahoo! YSlow. Resultatene gir en pekepinn på hvordan siden ligger an, og hva som eventuelt kan/bør forbedres.

Linksjekk

Vi søker gjennom siden din og ser etter brutte linker*. Linker som ikke lenger fungerer kan ha negativ påvirkning både på brukere og SEO. Finner vi en link som ikke lenger fungerer, vil vi rette feilen for deg.

* Inntil 10 000 linker

SEO rangering

Du velger ut inntil 100 nøkkelord du ønsker å følge med på, og vi inkluderer disse i vedlikeholdsrapporten. Du kan ved et øyekast se hvor mange av disse som rangerer i topp-plasseringer, på første side i Google, generell synlighet, hvor mange som har fått bedre plassering i søkeresultatene, og hvor mange som har blitt mindre synlige. En graf viser utvikling av synlighet for perioden. Du får også en detaljert liste over søkeordene som viser denne periodens rangeringer sammenlignet med forrige periodes rangering.

Tilgang til betalte utvidelser

Vi har «Agency license» på en rekke utvidelser. Så lenge du abonnerer på vedlikeholdspakke «Utvidet», deler vi gjerne lisensene med deg. Utvidelsene dette gjelder er: